Translate

fredag den 17. august 2012

Kaj kager

Idag står den på kaj kager. Dem må jeg endnu ikke forsøge at lave i glutenfri udgave,men det varer ikke længe før jeg sniger mig til det,og så kommer opskriften ind :)
Her er den alm. udgave af vores Kaj-kager:

ca 18 stk
Muffins:
225 g smør/margarine
225 g sukker
225 g
hvedemel
2½ tsk bagepulver
4 æg
1 tsk vanilie

Ovnen varmes til 175 g.

kom alle ingredienser i en skål og pisk til de er blandet til en glat dej. Fordel dejen i muffins forme og bag dem i ca 20 min . af køl kagerne og pynt dem.


Jordbær flødeskum:

1/4 l piskefløde eller milda
300 g   Jordbær ( bruger du frosne skal de tø op med lidt sukker drysse over dem først)
1-2 spsk flormelis

Pisk fløden meget stiv. Mos Jordbærrene. Bland jordbær i flødeskummet og smag til med flormelis


250 g pærer-marcipan:

Rul marcipanen ud evt. mellem 2 stk. bagepapir. udstik med glas en cirkel der passer med at den er lidt større end muffins. snit en mund i marcipan cirklen.


Muffins smørres med et lag jordbær skum og der lægges en marcipan cirkel ovenpå.
bland lidt flormelis med vand til det hvide i Kajs øjne og lav to cirkler. Når dette er tørret kan der enten lægges en kakao/flormelis som pupil eller lidt smeltet chokolade.
(se billedet)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar