Igår stod den på Majsbrød. Det er et brød som vi fik meget af i USA,men jeg har lavet lidt ændringer til det og tilføjet hakket oksekød. Skal der laves variationer af det kan man prøve at komme 1 pose taco krydderier i kødet.
Brød:
2½ dl majsmel
2½ dl mælk
1 lille dåse majskerner
1 tsk salt
2½ dl boghvedemel, rismel eller en blanding af disse to
2 sammenpiskede æg
½ sk natron
½ dl baconfedt/margarine( jeg bruger flydende Becel,men det giver mere smag at bruge bacon fedt...og er mere usundt)
Fyld:
500 gr hakket oksekød
1 fint hakket løg
4 jalapeno peber
evt. taco krydderi
Svits løg og brun derefter kødet. tilsæt pebre og evt. krydderi. Små koger i ca 10 min
Blanad alle ingredienserne til brødet og smør et ildfastfad(30x40 cm) med smør, drys med lidt majsmel.
Hæld halvdelen af dejen i fadet. Hæld kødblandingen i og hæld resten af dejen over kødet. Hvis man er til ost,kan der drysses noget mozzarella over kødet inden man hælder det sidste dej over
Bages ved 200 g i ca 40-45 min.
Serveres med salat til (evt. salsa )
Ingen kommentarer:
Send en kommentar